ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή αποστέλλονται την ίδια μέρα με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) και παραδίδονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Εφόσον έχετε δηλώσει σωστά το Email σας στην φόρμα παραγγελίας και μόλις είναι έτοιμη για αναχώρηση θα λάβετε επιστολή με τον αριθμό αποστολής (tracking number) και ειδικό link προκειμένου να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται, καθώς επίσης και SMS στο κινητό σας τηλέφωνο για τον ίδιο σκοπό.

1. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει ακόμη αποσταλεί, μπορείτε  να μας καλέσετε στο 210 2209828 ή να μας στείλετε Email στο sales@byte32.gr εξηγώντας το λάθος που έχει γίνει και πως πρέπει να προχωρήσουμε.

2. Στην περίπτωση που έχετε λάβει την παραγγελία σας η διαδικασία είναι η εξής:

α) Πραγματοποιείτε μία νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε και στα σχόλια γράφετε ”Σε αντικατάσταση της προηγούμενης μου παραγγελίας με αριθμό ###### για αλλαγή προϊόντος με κωδικό π.χ ######”.
β) Εμείς με την σειρά μας θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν. Όταν θα παραλάβετε τη νέα παραγγελία σας θα δώσετε το λάθος προϊόν που παραγγείλατε χέρι με χέρι στον υπάλληλο της ΕΛΤΑ Courier για να μας το επιστρέψει πίσω στην εταιρία μας. Επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς όπως αναλύονται παρακάτω:

Έξοδα αποστολής νέας παραγγελίας 3,50€
Έξοδα επιστροφής παλιάς 3,50€

Σύνολο 7,00€

γ) Τέλος θα γίνει συμψηφισμός στα ποσά των προϊόντων και μεταφορικών και θα πληρώσετε την διαφορά που θα προκύψει.

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμα εκτός αν έχουν δίπλα την σημειώση «Εξαντλήθηκε». Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσουν περιπτώσεις που πρόκειται για τελευταίο κομμάτι και εμφανίζεται διαθέσιμο ενώ έχει πουληθεί δίχως να προλάβει να ενημερωθεί η βάση δεδομένων της ιστοσελίδας. Στις περιπτώσεις αυτές ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με Email.

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται με την ΕΛΤΑ Courier από τις 9.00 έως τις 17.00.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ BYTE32.GR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ